Igår.


Jag Älskar Min Vän Viola <3

Ett Tidigt april skämt ?


SNÖ?
! Snälla snälla börja regna, menmen jag har lärt mig att man ska inte klaga för det finns folk som har det värre. Just nu sitter jag och skriver på min sista arbete. Känns som de aldrig blir klart, men ska bli klar med den innan Big Brother börjar i alla fall. Imorgon är det tillbaks till verkligheten (skolan). Det är bara 3 veckor kvar sen är det påsklov ! Puss!

NY TID, NY KLOCKA

200 Kr, Ur& Penn

BREAK

Nu har jag tagit paus från allt pluggande, denna veckan hade jag sett fram emot men nej det består av bara massa plugg. Har precis fixat hem Big Momma House 2, så ska sitta och kolla på den en stund. Sen ska jag studera igen.

sweet dreams

sov gott! Jag ska inte sova än men jag tänker på er som går i skolan  hihi^^) Sweet Dreams!

bigbrother nu


I'm in love.

899 Kr, Modekungen

Jag har även fått höra att denna väskan finns i andra affärer. Är det någon som vet i vilken affär dem finns i ?

plugg.


Hej! Nu är min praktikperiod slut, jätte tråkigt och jag tycker att det har gått så otroligt fort dessa 4 veckor. Men det känns bra att komma tillbaka till de vanlig livet igen. Hela denna veckan är jag ledig för att göra några uppgifter vi ska göra om praktiken. Jag hade tänkte att arbeta de 3 första dagarna sedan har lite ledigt men det tror jag inte kommer ske eftersom uppgifterna är större än vad jag trodde. Nu har jag tagit en paus från allt pluggande för att läsa ELLE tidningen jag fick förra veckan men har inte haft tid att läsa den. Men vi hörs sen!

vad gör ni? NU KÖR VI

Hello! Miss me? Haha tänkte bara säga att jag börjar blogga på måndag igen som vanligt eftersom min sista praktikdag är på söndag. Hela nästa vecka är jag ledig fyfan va gött det ska bli! :D Men vi hörs på måndag puss!

RSS 2.0