Sticky Fingers 2Night

Ikväll blir det sticky fingers med Amran och Miriam looo :) Alltid lika roligt :D  Haha har lockat mitt hår och rullat in det i hårspännen så ser ut som en idontknowwhat haha men det får gå. Får se om denna tekniken får mina lockar att stanna hela natten! :)
 

Kulturkalaset

Jag hann till tandläkaren eller aa fick vänta uteliggare 30 minuter. Men men jag kom hem, tog det lugnt sen åkte jag till Göteborg igen. Jag hade glömt mitt smink hos Amran och jag klarar inte mig utan det haha. Sen åt jag och Miriam högrev skörsförs burgare jätte gott och mättande. Möte upp Amran fick mitt smink, gick lite runt sen åkte jag hem :)

 
 

WEDNESDAY

Hellue! Igår var jag på Gbg Kalaset med tjejerna. Först gick på Darin sen gick vi och satt på bar himmel och tog ett glas :) Jätte mysigt, sedan sov jag hos Amran. Nu ska jag till tandläkaren i Vänersborg herregud kommer säkert komma försent hoppas det går ändå!! :)
 
Bara bilder på mig från igår och på Darin konserten på Götaplatsen #kulturkalaset
 

LOOWEEKEND

Denna helgen har varit haha aa vart ska jag börja. Sommarens sista helg känns det som. I fredags var vi på trädgårn med Miriam och Amran. På lördag var det typ min och Amrans dag hahha jag vet inte vad vi gjorde med våra liv faktis. Sen gick vi till Vasastan mötte Vicky och Meron sen åkte vi hem loooo. Nu e jag hemma hos mig och ska snart lägga mej. 4 arbetspass för denna sommaren kvar.. Har varit en fantastisk sommar och man känner sig självsäkrare än någonsin!  Men sommaren är inte slut än.. Kanske det blir en resa till Barcelona?? Vem vet haha:)
 

FÖRSTA TATUERINGEN DONE!

 

IDAG GJORDE JAG DET! Hej btw  idag är en dag som jag alltid kommer minnas. Jag gjorde min första tatuering ( ursäkta mig för bilden). Jag skulle bara hänga med Meron och peppa henne och när jag skulle boka tid för mig själv så sa han som tatuera att han kunde göra den med en gång. Så blev det så  Jag har velat göra denna tatueringen i över ett år nu egentligen på arabiska men det var bara en kortvarig känsla. Jag älskar den och jag älskar att det står på franska ett av mina modersmål. jaa sen resten av dagen var jag med miriam och meron sen var jag en väldigt kort stund med soukeyna. Har tvättat av tatueringen allt är bra en så länge så får ser det går nu #supergladtjej.

Om det gjorde ont? JAAAA, ibland var det typ skönt men idag kunde det göra svinont. Men man överlever ju! Sen känslan efter när den är klar är underbar plus man känner sig duktig haha.


RSS 2.0