See ya!


Heey Blog Heey :D

Puuf, efter en lång dag på praktiken så är det gött att vara hemma igen! :D Nu ska jag bara vila och ta det lugnt, har träningsvärk över hela kroppen från igår när jag gick på "skivstång" på gymet, usch. Hoppas ni får en toppen helg! Kisses :D

Mina favo- party låtar :D
Ha en bra weekend!

KATTER

Asså neej det händer inte mig! Jag är verkligen livrädd för katter och vad händer? Joo, vi har 2 fula svarta katter på min praktikplats, asså jag dör. Smsade min klasskompis för att hon skulle ge mig tips om hur man gillar katter men det hjälpte inte. Nää nu måste jag lugna ner mig och bearbeta min rädsla för katter, jag ska ju som sagt vara där i 4 veckor, omg....

På väg till tandregelringen

Hellue! Snart ska jag iväg till tandregelringen efter det ska jag till min praktikplats. Jag har hört att det är jätte kallt ute och mina vinterskor är trasiga (igen) så måste gå i converse, kommer typ dö av kyla. Menmen hoppas nif år en bra dag och vi hörs senare! :)

Crazy night :D

Lite bilder från igår :)

Hejhej! Ååh  igår var en av de sämsta/ bästa nätterna i mitt liv. Det började med middag hos Miriam eftersom hon fyller år idag så var vi hos henne och hade lite roligt. Sen drog vi vidare till en fest och där hade vi the time of our lives men sås kom grannen i kalsonger och en baseboll rack och började klaga så vi gick till en annan lokalfest som var i närheten men den va tråkig  så vi drog. Vi trodde det fanns en annan fest, så gick vi dit men det var ingen hemma så vi gick tillbaka till den första festen vi var på och kolla på filmen "white chicks " . Vid 3-tiden drog vi till en kompis sen var det nana time :) Drog tidigt på morgonen sen när kom hem var det sleeptime igen. Men det var en rolig dag/natt när man tänker efter :D Nu ska jag radera alla onödiga bilder/ filer jag har på datorn sen kolla på nån film :) Ha det så bra, kanske vi hörs sen!

CHEERS, to the fricken' weekend

God Morgon! Idag var dete planerat att vi skulle ta familjefoto men mamma mår inte så bra så vi får göra det nästa vecka istället. Men idag är det planerad att vi ska på fest med tjejerna. Snart är det skola (för dem då jag börjar på torsdag:D) så vi måste göra något tillsammans :D! Det kommer nog bli bra hoppas jag :) Nu ska jag hämta lite kläder jag har beställt på posten! ChingALing

CHEERS, to the fricken' weekend
I drink to that, yeah-e-yeah!

Fika med Carin

Hello! Allt väl? Jag mår i alla fall super. I morse hade jag möte kl 9 med min handledare inför praktiken nästa vecka. Hon har jätte soft schema känns som mitt lov fortsätta under en låång period. Börjar praktisera på torsdag ialla fall. Snart ska jag iväg och möta min underbara Carin för lite fika& snack/ skratt. Imorgon planeras det utgång men får se hur det blir med det än, är inte så festsugen.. Men vi hörs senare! ^^
Ha det så bra så länge! :D

god morgon

Hoppas ni har sovit gott! Idag ska jag bara vara hemma eftersom jag har världens träningsverk på mina ben så tror att det är bäst att jag stannar hemma idag och kollar klart på the o.c. Hoppas ni får en bra dag!
En bild på mig& Mariana <3

Gymma- Träffa Mariana

Nu ska jag till Göteborg och gymma med mina tjejer, Miriam och Amran. Jag har inte gymat på en hel vecka så idag heller det haha. Efter det ska jag möta Mariana och äta ngt och prata lite :D Ska även tvinga Mariana att ta foton idag eftersom hon har en systemkamera så blir det så fina bilder :) Men nu måste jag börja fixa mig chingaling!
Mariana och Francine för ngra år sen ... hahah

Dröm bil

- Bilen Seth och Ryan hade på O.C, ooh love it!
En vacker dag kommer du bli min!
En vacker dag...

Alla Hjärtans Dag = Me , Myself & I :)

Hoppas ni får en bra alla hjärtans dag, själv ligger jag i min säng och kollar på massa filmer och försöker bli frisk. Jag fira med Mariana imorgon istället, det kommer bli skoj :) Much lööve to you all! :)

Magsjuka

Usch, varför just jag? varför just nu under lovet? .. Aa kanske som ni förstår har jag fått magsjuka därför har jag inte kunnat uppdatera. Hoppas jag blir frisk snart, vill ju inte vara sjuk nu under lovet :( men hoppas ni mår bra och är friska& glada :)

London snart?

Funderar på att åka till London snart, mina kusiner vill att jag ska dit och min underbara faster är villig att betala billjetten. Ååh vill verkligen dit nu, men kanske det under påsklovet :)

LOV, WOHOO :D


Skola+ fika med Mariana

Haha sorry baby girl!
Ungefär för ett år sen, Jag och Mariana :)

Dagen började med skola, vi hade svenska redovisning idag och det gick åt skogen. Idag va alla så glada och goa i skolan tyckte jag, kanske för det var fint väder? Jaa, min sista lektion var iställd så jag åkte in till stan och möte Mariana. Vi gick till NK's espresso house och bara satt och snacka, vi hade mycket att "catch up" eftersom vi har inte träffats på ett tag. Det blev mycket snack, gossips, nyheter och skratt. Kan inte fatta att jag och Mariana träffades på ett körsång läger som var bara 2 dagar  när vi var 8-9 år och nu är vi jättebra vänner, lite cool så där haha :D aah och efter det åkte jag och mama till min morbror sen åkte vi hem :) Aa, det var min dag :D
MARIANA'S BLOGG! :D

Tattoos, love it! :)

Min favorit! :)

- Jag vill ha en tatuering men först måste jag övertala mamma och om jag tror att det kommer funka, neej...

det är ju måndag idag...

(Mina favoriter Chris and Ann :D)
...och Top Model visas idag, aah lycka!! :D Ni som har missat börja kolla haha  :)

Hello!

Me& Min Bebe <3
Idag var det tillbaka till det vanliga igen, skolan. Denna vecka är min sista vecka sen får jag inte se mina klasskamrater  i 6 veckor. Först lov sen har jag praktik i 5 veckor, gött! :D Men iaf skolan gick bra i alla fall. Nu ska jag fortsätta kolla på O.C i helgen lyckades jag bara se 13 avsnitter, har massa avsnitt kvar ...

Weekend :D

Hellue! Äntligen helg, bara en vecka kvar sen är det lov. Idag hade jag tänkte åka in till stan men förstår inte värdert  så väl, först regnar det sedan blåser det som bara den helt plöstligt kommer solen upp. Typ 4 årstider på en dag. Jag ska vara hemma idag istället och håller på att laddar ner O.C så ska bara sitta och kolla på hela serien idag om jag hinner. Hoppas ni får en bra dag!


usa converse

Funderar på att köpa dessa skor imorgon, har redan vita converse som halva Sverige oxå. Jag har velat ha dem jätte länge  och nu finns dem i min storlek och vill inte missa chansen. Kommer ändå inte använda dem förens maj- juni så kanske ska vänta lite?


Hello Cutties!

Me today :)

Hellue, ett tag sen jag bloggade "på riktigt" men vissa dagar känner jag inte för att uppdatera. Men idag var det skola. Vi hade bara en lektion idag sen blev vår lärare sjuk, skulle sluta kvart över 4 annars. Kom hem för ett tag sen och nu vet jag inte vad jag ska göra. Fint väder btw idag, alla mina grannar är ute och fixar sina gårdar helt lurade det är ju ftf vinter. Tror faktiskt att det kommer snöa snart igen ...
Menmen, imorgon är det fredag ska träffa en kille kompis och shoppa lite sen får jag se vad jag hittar på :D
Pussar!

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

(älskar denna bilden, sommaren 2009)
Min favorit årstid är sommar, love it! Sol, bada, äta ute, lite kläder, grilla, värme och SOMMARLOV.. Aa ni kanske märker att sommaren är en favorit. Denna sommar ska jag njuta av värmen och vara ute varje dag.
vintern är också en favorit för då fyller jag år hehe  och så är det fint ute oxå men nää tycker om sommar mer!:D Åååh längtar!!!

RSS 2.0