LONDN


TOMORROW

Om mindre än 24 timmar har jag bosatt mig i ett annat land. En värld, nytt språk, ny kultur, ingen bil. Aa jag ska ut på äventyr. Jag flyttar till London imorgon tillsammans med Viola. Har varit super nervös hela dagen, tryck på bröstet har kommit flera gånger. Resväskorna är klara och allt är färdigt. Nu ska jag sova min sist sömnen på 3 månader i min underbara, varma säng. Så tack för mig Sverige och vi ses snart igen, för detta är mitt fosterland.
 

MIN FRAMTIDA MOBILTELEFON

 

BEN NYE POWDER

Äntligen har jag klickat hem Ben Nye Powders så hoppas att dem kommer nästa vecka innan jag åker. Ben Nye Powder är puder och highlights som har blivit väldigt just bland mörka tjejer. Det blev väldigt känt när Kim Kardanshian använde det och nu använder alla mörka youtube-channel ”girls” dem. Jag är en stor fan av Beauty By Jj så det är inte konstigt att jag klickar hem just ben nye powder.
 

Börja Blogga Igen

Jaa, då var man tillbaka igen till bloggandet och denna gången till Spotlife, får se hur detta går. Nu börjar saker och ting hända i mitt liv och vill gärna skriva ner det för det är så roligt att kunna titta tillbaka i framtiden. Nu ska jag lära mig lite om Spotlife, sen ska jag fixa en header. I am on!
 

RSS 2.0