30 MAJ

30 Maj är ett speciell datum i mitt liv. 30 Maj 2012 tog jag studenten, det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Den känslan man hade hela dagen och den energin är oförglömlig, en dag jag kommer minnas resten av mitt liv. Men idag var jag jätte trött från igår då det var Merons student men jag åkte in till Göteborg för att jag och Miriam skulle betala för resan till Rhodos. Helt sjukt att jag ska till Rhodos, det va stället jag sa att jag aldrig skulle åka till. Men vi får se vad Rhodos har att erbjuda haha. Efter det var jag med Meron och Rebecka vid hamnen, har kommit båda tjejerna mycket närmare och båda två är fantastiska. Aa det var min dag, imorgon blir det städa mitt rum och bara ta det lugnt :)
 
Meron& Rebecka
 
 

#Prom#Time@Miriam

 

 

PROM

Idag har jag jobbat from klockan 7-13:30 sen så var det bara att gå hem färga mitt hår sen gå till Merons bal.  Hon va såå vacker :) Här kommer lite bilder från dagen:
Träffade tjejerna innan vi skulle till Merons Bal, det tar oss verkligen en timma från nordstan till poseidon.
 
 
 
 
 

Me+ Stella = BFF

Idag när jag vakna fick jag samma känsla som jag fick när jag var liten och det var julafton . STELLA KOMMER TILL GBG!  Haha först när hon kom skulle vi gå och kolla på en vän som sprang göteborgsvarvet. Men det var ett helvete att bara ta sig dit och när vi väl tog oss dit, hade han redan sprungit i mål. Så vi fick inte se honom, vi drog till bryggeriet på Avenyn och åt och drack lite gott  Sen mötte vi Amrna, Meron och Miriam och va lite med dem. Sen åkte Stella hem igen. Toppen dag med en toppen person ! <3
 
 

A GR8 DAY

VIlken dag det har varit! Toppen väder och jag åkte in till Göteborg. Promenerade från Centralstationen till Majorna, lite dumt fast det var skönt. Först va jag hos Jona och chilla sen kom Miriam, Betlehem och Amran dit och vi satt ute på hennes gård och rökte vattenpipa och hade en bra stund:) Skön dag! :)
Amran, Miriam, Belle
 

RSS 2.0