tipsy...frikii...night

Omg vilken kväll/natt det har varit. Klockan 8 igår möttes jag några av mina kompisar. Vi skulle ha en avskedfest för Lucia som åker till Italien i 6 månader och studera lite. Men allt failade, vi visste inte vart vi skulle och vad vi skulle göra. Men det löste sig ,vi festade på 3 olika ställen haha. Det kommer vara en kväll vi inte glömmer hahha. Men känner mig älskar  gänget jag ska åka med till London, hahha de bästa personerna man kan åka med verkligen och igår fick man se en helt ny sida av vissa. Tycker om er tjejer! Men men klockan går långsammare än I-dont-know-what. Aja ska käka pizza nu med miss Sana nu när jag är på toppen igen hehe :D Ha en bra dag!

Mr K-Ramel


Shululu! Dagarna flyger iväg hehe nu är det redan den 15 onde september. Bara några månader kvar på terminen :) Nää hade inget att skriva ändå hehe. Ciao!

Fresher than a motherf*cker

Words!

hell yeah!


-1000 kr

Hmm... Me Like

Basketball Wives!

Denna helgen känner jag bara för att vila ut, har varit jätte trött denna veckan coh det gör att jag får problem med koncentrationen på lektioner ( eller har lite svårt med koncentrationen, men det blir värre för jag e trött hehe). Så nu ska jag kolla klart på alla serier på Basketball Wives, den serien is the shiiit! :D
Pusss på kinden!

RSS 2.0