Fanta Strawberry In Sweden Happiness

December 2009 åkte jag och min familj till Thailand i 2 veckor. Där sålde dem Fanta Strawberry överallt och det är den godaste läsken jag har druckit. Men i Sverige finns den inte och jag har längtat efter den i flera år men igår var jag och mamma i en kina affär och där fick vi syn på att dem sålde Fanta Strawberry. Väldigt liten dock och ganska dyr 15kr på en 250 ml. Men jag kunde inte motstå haha så det blev tre styckna. Nu kommer jag bli deras stamkund och köpa massa fanta strawberry :D

Min weekend

Igår gjorde jag högskoleprovet. Det gick väldigt bra och jag kände mig mer säker denna gången än första gången som var i april. Men nästa år ska jag göra om det:) Efter det var jag med familjen i Trollywood och kollade lite på kläder och sånt. Idag ska jag bara ta det lugnt och kolla lite på utbildningar. Till höst börjar jag studerar på riktigt, men är fortfarande lite osäker över mina val. Men till våren börjar jag också studera, men bara en kurs som är 30 hp alltså ett halvår :) Ha en fortsatt trevlig helg :)

Im alive

 

Hejhej! Lever gör jag. Mycket plugg och jobb nu så det blir inget roligt att skriva om. Hoppas ni mår bra ialla fall!:)

Helgen i bilder :)

Betlehem och Miriam innan vi skulle gå ut :)
Min fru och jag innan vi skulle ut. Haha vet inte vad vi gör för tecken dock haha
Min snygga kompis, Betlehem :D
Me and Betlehem :)
Hahaha söta lilla frugan
Me och mina bästa tjejkompisar 
Jag, när vi var på Vasa Viktoria 
Dagen efter, bjöd Amran mig och miriam på lite goo mat :D

Söndag

Nu har fökylning äntligen lugnat ner sig, då är det tillbaka till det vanliga livet. Plugga& jobbba och träna :) Imorgon ska jag även passa Joycelyn, hon ska även med mig till skolan. Hehe det ska bli roligt, hoppas bara att alla inte tror att det är mitt barn haha. Men det ska gå:) Ska fortsätta plugga lite nu och vi hörs tomorrow :)

Fortfarande sjuk

Usch vilken hemsk vecka det har varit. Har varit sjuk sen i måndags och det blir inte bättre. Jag har inte kunnat jobb eller träna på hela veckan och det känns jätte tråkigt. Försökte jobb i torsdag men det var väldigt jobbigt så fick gå hem tidigare. Ska försöka bli frisk nu under helgen bara ta det lugnt och vila. Imorse var jag i Trollhättan med familjen en stund. Fick även köpt min Johnny Bulls Boots, finally haha. Nu slipper jag frysa om fötterna. Har lyckats få hål i alla mina vinter skor så det läcker in vatten usch. Men nu är det bra igen :) Ska kolla på Death At A Funeral, hoppas den är bra. Ha en bra helg! 

9/10

Hej!
Passa barnen under natten var inga problem:) Den lille tvååring vaknade vid sxtiden och vägrade somna om. Jag har råkat ut för en jobbig förkylning. Skulle egentligen jobba ikväll men fick sjukanmäla mig. Så idag blir det bara ligga i sängen och klunka i mig massa te :D 
 

Barnpassning

Ska iväg nu och passa Jocelyn och Denzel under natten en stund :) Älskar dessa två änglarna. Ha en bra natt! :D

Plugg plugg

Plugg hel dan...

Utkast: Oct. 07, 2012


Yesterday night


Efter en lång dag på jobbet träffade jag Louise, Hanna och Amanda för lite catch up. Vi gick ut och åt på bryggeriet och satt och tjötade mycket. Tre klasskamrater som jag tror jag kommer inte släppa taget om. Väldigt trevligt var det och ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla på massa filmer. Börja känna mig lite förkyld usch usch. Förkyld= Ingen träning, katastrof haha. Men nu ska jag fortsätta min chilla kväll. Ha en bra lördag :)

Livet livet livet

Nu har jag bestämt mig, det blir ingen högskola/ universitet till våren. Ska ialla fall söka en kurs som är på ett halvår men min mamma tycker att jag ska göra något roligt istället för till hösten börjar det allvarliga och man vill ju inte angrå något i framtiden heller. Men men man får bestämma snart ialla fall. Ska snart sova, längtar bara till morgonen ska gyma tidigt och sedan jobba klockan 7:) Nu när man har kommit igång med träningen ska man inte ge upp :)

Då var man tillbaka igen...

Efter en lång uppehåll är jag tillbaka igen. Tråkiga perioden (höst& vinter) är här igen och man har inte lika mycket att göra längre så det är perfekt att börja blogga igen hehe. Dock är det jätte roligt att kolla tillbaka senare i framtiden. Sen uppehållet har det hänt en del saker jag har tagit studenten, bästa dagen i mitt liv och jag har även tagit körkortet hehe tar nog delad plats med student på de bästa upplevelserna i mitt liv. Jag har även varit två gånger i London och i Ayia Napa under sommaren. Hitills har 2012 varit ett bra år men det har varit lite upp och ner med det hehe. Men livet fortsätter och nu kommer det bli lättare att minnas varje dag när allt skrivs ner. Vi hörs lite senare ching a ling!
 

RSS 2.0