26/4-2011


Jag och min barndomsvän Carin <3

Vilken bra det har varit! Först var det skola, alltid roligt men hade sån tandvärk kände smärta hela dan. Efter skolan gick jag och gyma sen åkte jag hem. Har även sprungit ute för första gången, det är snart sommar nu får man ge järnet! Hehe^^ Imorgon börjar min plågsamma vecka ska dra ut en tand varann dag så det blir inget bloggande tills nästa vecka, om inte längre. Men ni får ha en bra vecka och njut av vädert och be för mig! Chingaling :D

Hejhej

Då var lovet slut, imorgon är man tillbaka till de vanliga livet. Lovet har varit helt underbart, vädret har varit toppen och så har jag umgått med Sana en stor del :) Nu är det bara 50 dagar kvar till sommarlovet, så det är bara att hålla ut! Sov gott!

Pon De Floor A La Beyonce!


Glad Påsk!

Jag och Min Bebe Sana igår :)

Jaa nu börjar lovet gå mot slutet men det ska man inte tänka på. Idag ska min lillebror döpa sig kl 23:00 så det är långt kvar. Snart kommer lite släktingar hit så det kommer lite mini fest, hehe. Ska försöka nå Sana och se ifall hon vill ses! Ni får ha det så bra och

22:19

Hejsan! Vilken rolig dag det har varit. I eftermiddags åkte jag och Sana in till stan. Hon shoppade lite medan jag gick bara för att byta färg på kameran, från svart till rosa. love it! Efter vi var där , gick vi och grilla med några gamla vänner. Trevligt va det! Nu har vi lite gäster i huset så jag ska vara lite socialt. Ciaao!
1299:-, Expert

Långfredag


Hejhej! Det var ett tag sen men jag lever, haha. Hoppas ni har haft det bra under lovet. Jag har mest jobbat och igår drog jag ut en tand så dagen bestod bara av att sova igår för att undvika smärta. Snart ska jag till stan med Sana och byta kamera som min mamma köpte till mig igår. Just nu sitter jag och lyssnar på R. Kellys låtar, omg är helt kär i hans röst! Men hoppas ni får en trevlig lååångfredag! :D

Hold Yuh-Summer 2010

Hold Yuh Remix- Rock City Feat Gyptian
Minnen ♥

gymet

Nu ska jag gyma! :)

Micro-Mesh Gloria-V Bodysuit

440 Kr, American Apparel
Love it!

yesterday

Betlehem, Nathalie, Me och Becka:)
Hellue! Lovet har bara börjat och det inledes med en middag/ fest igår.  En tjejkompis fyllde 18 år så vi firade henne. Jätteroligt var det, fick träffa lite nytt folk trevligt trevligt. Vid  1- tiden gick vi därifrån. Jag och min kompis gick och åt på donken sen gick vi hem till henne. Idag ska jag bara ta det lugnt, umgås med mamma . Ni får ha det så bra så länge! Ciao

Projektarbete



Heej bloggen! Denna veckan har jag varit magsjuk, det började sen i måndagskväll. Nu känner jag mig frisk! <under dagarna jag har varit hemma har jag fundrat på vad jag ska ha för projektarbete nästa år. Att komma på saker är jag dålig på, men när jag väl har kommit på något då är jag duktig. Idag kom tanken om vad jag ska göra, jag ska göra ett UF som projektarbete tillsammans med 3 tjejer ifrån min klass och alla i gruppen tyckte att det lät bra. Jag tror det kommer bli jätteroligt och jag ser framemot att börja arbeta med det! Sheet bara 1 år kvar sen tar jag studenten, helt sjukt faktiskt att tiden går så fort !!

Nu ska jag ringa en kompis och prata lite med henne och imorgon blir det fika med några tjejkompisar sen ska vi på middag och sen ska vi sova över hos en tjejkompis. Tror det blir en toppen dag imorgon!:)

Bild+ festen

Amran, Sara och Jag :)
Fina tjejer!
Glada tjejer :)

Igår firade vi Julia som fyller 18 år nästa vecka, festen blev inte som det var tänkt pga av att grannarna klagade rätt så tidigt, men jag hade roligt och jag tyckte att bra gjort av tjejerna som fixade det:)! Nu ska jag bara ta det lugnt och plugga lite senare ikväll. Ha det så bra!
TTYL

68 dagar kvar

Den 17 juni ska jag + 4 tjejkompisar åka till London. Vi ska vara där i 10 dagar , fyf*n va jag längtar kan jag säga! Jag har varit i London massa gånger förut att jag har t o m ta bort räkningen så det blir inget nytt för mig, men det ska bara bli roligt att spendera dagarna med roliga kompisar och kanske vi hittar på saker jag har inte gjort/ sett vem vet? Men jag längtar som bara den och att få träffa min släkt. Mwwaaah!

ÖVERASKNINGFEST!



Tidinställt:Nu håller vi på att fira våran tjejkompis JULIA som fyller 18år nästa vecka. Så vi ska göra denna kvällen till den bästa kvällen så att hon minns den på ett bra sätt! Hoppas ni har en bra / rolig lördag :) Ha d bra!

vi gör det snyggt, vi gör det snuskigt!

Nu blir det fest!
TAGGGGGGGGGAD!

Jumpsuits- summer 2011

Denna sommaren kommer jag ofta använda jumpsuit, så himla fin och enkelt! :D

Besök på Brandstationen

Linda & Mee
Ida, Me and Amanda! :)

Min helg

( bild från danstävling i fredags)

Hello! Då var helgen slut eller det är några timmar kvar. Denna helgen har jag varit med mina kompisar, varit på "danstävling" och pluggat. Har även varit och kollat på Big Momma 3 på bio, mycket bra filmen!:) Mer finns det inte att säga. imorgon är det en ny vecka och endast 2 veckor kvar till påsklovet. Ser framemot det för då ska jag jobba ($$$);). Nä nu ska jag hitta på något att göra innan jag fastnar framför tv kl 21 (BigBrother!!) Puss!

RSS 2.0