Livet Är Komplicerad


Dagen börjat inte så lyckat. Jag skulle göra halkkörning kl 10, men missade jag bussen så jag kom försent för att gå på kursen. Kvinnan sa att jag kunde chansa och vara med i nästa gruppen ifall någon inte kommer. Jag kände för att "chansa" och väntade i 2 timmar till nästa grupp. Jag fick vara med och det var jätte roligt att göra halkan. Allt gick bra och jag blev godkänd. Efter det möte jag Viola och Amran lite snabbt. Det är bara 3 veckor tills vi åker till London tillsammans, kommer bli craazy! Hoppas ni har det bra! High Five, High Two, I Love U!

Vi lever haha :D


BILDER

Sana, min älskling!
...
...
...
...
...
Tack för dagen, Sana! :D <3

Min dag

Hello! Äntligen helg men det blir ända massa plugg :/.. Idag blev det ingen skola för mig gick och gyma sedan träffade jag några kompisar. Sedan var jag med Carin, vi gick runt för att leta en student klänning åt henne. Det blev inte så lyckat men jag hoppas att hon hittar en klänning snart. På kvällen möte jag upp mamma och min lillebror för lite shopping. Det har varit en bra dag, hoppas det blir en bra helg :) Puss på er! :D

SYSTEMKAMERA

Love it! :) Nu måste jag bara lära mig hur man använder den :D
Hörs sen!

EN F**KING MÅNAD KVAR! :D


Jaa det är bara en månad kvar till sommarlovet, fyfan vad jag längtar (ursäkta språket hehe) . Är skoltrött nu .. Nee nu ska jag sova! zZzZZzzz..

Grattis Lillebror

Idag fyller min minsta lillebror 11 år! Sheet va tiden går fort, känns som det var igår jag gick runt och tjatade på mamma för att bära honom när han var några månader.Menmen he's a big boy now snart tonårig haha. Vi ska fira honom alldeles strax när mamma kommer hem. Grattis GR :D

Ingen tandställning idag

Heej! Idag skulle jag få tandställning men så ringde dem på morgonen att tandläkaren är sjuk så nu får jag vänta i 3-4 månader tills jag får den. Surrt! men jag slipper ialla fall åka till London med tandställning det känns bra men  jag ville ändå få det gjort :( Så jag missade jag skolan i onödan -.- Hoppas ni har en bra, nu ska jag gå och gyma pööss istället! :)

London Billiga Shoppingplatser

London london london, älskader staden. Här slänger lite tips på platser där man kan shoppa billigt! :D
Camden Market, en av londons bästa och största marknader. Där kan man hitta allt från tv, kläder till frukt/ grönsaker. Marknaden är "öppet" hela vecka men dem säljer mycket mer saker under lördag och sändag. Under helgen är det jätte mycket folk så det gäller att vara på förmiddagen. Rekommenderas!
Primark, Londons stolthet hehe nä jag skojar bara. Primark är ett måste när man är i London. Primark- affärerna finns överallt men affären som dem flesta turisterna drar till är Primark i Oxfrood Street. Primark i Oxfrood St. är jätte stor men tyvärr är det jätte mycket folk där hela tiden. Det finns massa "små"primark affärer överallt i London. Ett måste när man är i London!
Tk Maxx, Fullsmockade butiker med både nya och utgångna kollektioner/märkes kläder till billigt pris. De säljer Hunter Boots för 400 kr som kostar 1100 kr i Sverige. Är även ett måste när man är i London!
TOPSHOP, aa alla vet vad TOPSHOP är men i London är saker lite billigare än i Sverige och dem har flera saker. Topshop i Oxfrood St rekommeneradas.

Ha en trevlig helg! :D

Njut av solen, man vet ju aldrig när snön kommer tillbaka ... :)

Francine tipsar: Cat Daddy - The Rej3ctz


BigBrother Nu

Tillbaka till skolbänken efter en vecka ledigt, alltid roligt att få träffa sina klasskamrater. Imorgon är vi lediga, jag ska spendera min dag i gymet och bara träna, träna. Efter jag har tränat ska jag möta upp lite kompisar för fika, så längesen jag såg vissa. Nu ska jag kolla på BB ha det! :D

She Ain't You- Chris Brown

Mycket fin låt! :D

1 maj 2011

Hellue! Hoppas ni har haft en bra helg! Under helgen har jag jobbat, känns väldigt bra. Igår efter jobbet "firande"  jag valborg med familjen och några släktingar som hade kommit, mycket trevligt :) Idag har jag också jobbat.

Imorgon ska jag dra ut 2 tänder, missade min tid i fredags -.- så får dra ut två tänder imorgon :( Nu ska jag kolla på BB som jag missade förut :D Pusss!

RSS 2.0