Life goes on

Hejsan!
Just nu sitter jag och väntar på att en film. Dessa dagar har jag tänkt på vad jag vill göra med mitt liv. Jag vet iallafall till höst ska jag börja studera " på riktigt" . Börjar plugga den 21 januari i Trollhättan, barn och ungdomspsykologi. Hoppas det är en rolig och lärorik kurs:) Jag ska även läsa historia A på Komvux eftersom jag har fått mina ögon på ett program jag har aldrig trott jag skulle välja. Ibland önska jag att man kunde se i minst 5 minuter hur ens liv ser ut om 10 år... 

Årsresumé 2012

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Fick körkortet, tog studenten, fick jobb. Åkte till Ayia Napa en vecka. Jag var på Nothing Hill Carnivalen i London, Firade min födelsedag i Malmö :)

 

 
 

Hur har ditt 2012 varit?

Både upp och ner. Körkortet och studenten är två dagar som jag kommer minnas livet ut:) Främst dagen jag fick mitt körkort, går inte att förklara min glädje den dagen. Studenten vara massa blandade känslor, min familj från alla håll i världen kom, själva studenten och det tråkiga var att man skulle lämna sin underbara klass som jag saknar jätte mycket. Sedan fick jag en bra sommar :D Lite upp och ner med vännerna. Men det har bara gjort mig till en starkare person och mycket bättre självkänsla vilket gör att jag känner mg inte beronde av människor runt omkring med hela tiden och bryr mig inte allt om andras åsikter om mig :)

Tror du att år 2013 kommer blir bättre?

Ja, det tror jag definitivt!

Blev du kär i år?
Nej

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma?
Vilket? Du menar vilka hehe: 31 maj, 28 mars och 7 december

Vad är din största framgång 2012?
Jag är nog mest stolt över mina betyg jag gick ut med.

Bästa köpet?

Min macbook faktiskt.

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Bensin -.- och online shopping hihi 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att ta studenten och körkortet var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2012?

Gangnam Style, Euphoria och Lapaz Toyota

Vem har du umgåtts med mest?

Min familj och mina tjejkompisar

Bästa minnet från 2012?
Okej nog med pratande om studenten och körkortet. 

Hur många kysste du?
Hmm.. 

Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013?
Mmmm..

Vad önskar du att du gjort mer?
Sagt ifrån ordentligt och inte låtit mig styras av andra falska personer. Inte varit så rädd för konsekvenser i olika situationer. Men man har ju blivit äldre och därmed fått en hel del lärdom. Även spendera lite mer tid med kompisar som man inte träffar så mycket.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Umgåtts med ytliga personer som inte har tillfört mig något positivt utan snarare negativt. 

Favoritprogram på tv?
Hmm, svårt att säga jag kollar inte på tv så mycket. Men något jag kollade på varje vecka måste vara pengar på bordet haha. 

Största musikaliska upptäckten?
Musikaliska?? Hmm i dont know

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
En helt underbar födelsedag firades med vänner och släkten i Malmö. Det är den bästa presenten för mig! En av de bästa dgarna i mitt liv!

Vad gjorde du på din födelsedag?

Först bilade jag och mina tjejkompisar ner till Malmö. Vi gjorde ett stopp hos Stella i Lund och blev bjudna på mat och tårta. Det var en chock för mig, blev jätte glad :) Sen bilade vi ner till Malmö förfesta i min bil sedan gick vi in på en klubb :) Dagen efter åkte vi till Danmark.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Ja, det tror jag faktiskt men inget jag kommer på just nu .

Vad fick dig att må bra?
Familjen, vänner, resor, studenten, jobbet.

Vem saknade du?

Lucia, en bra kompis till mig som jag tyvärr fick bara träffa 3 ggr dett året :( och Stella men henne fick jag träffa på min födelsedag.

De bästa nya människorna du träffade?

Har träffat en hel del roliga människor. Men har inte lärt känna dem speciellt på djupet utan mer ytligt.

Det bästa du har åstadkommit i år?
hehe högskoleprovet faktiskt:)

Vad vill du säga till dig själv inför 2013:
Våga vara dig själv, stå upp för din åsikt! Försök att inte bli så påverkad av vad andra tycker och tänker om dig och gå din egen väg. Gå på din intuition, magkänslan säger bra mycket. Försök att se ljusare i saker och ting, det finns alltid dem som har det värre. Ta vara på det som är bra och försök att inte bry dig om saker alltför mycket som du inte har någon chans att påverka. Se 2013 som ett gladare år och försök leva mer i nuet.

 

 

RSS 2.0