Lördag



Hellue :) Idag har jag varit med mina vänner, vi träffades och gick och rökte vattenpipa. Det var rätt så roligt! :) Mamma har möblerat om vardagsrummet och jag kan inte gå ifrån vardagsrummet nu. Mycket finare har den blivit. Känns som vi har flyttat till ett nytt hus. Ska kolla på några filmer nu, puss! :)

BE WITH MY FRIENDS



Ikväll ska vi röka lite vattenpipa :D puss då er! <3

NATTINATTI


Idag ska jag sova tidigt för det finns ändå inget att göra. Ska läsa min lillebrors Kalle Anka tidningar kanske. Men sov gott!

Ingen uppdatering idag eftersom...

... har inget att skriva. Jag har nog aldrig varit så här uttråkad i hela mitt liv. Skulle vilja åka in till stan men vädret tillåter inte. Det slutar inte regna. Jag ska nog till stan imorgon om det blir lite finare väder :)

29/7-2010


Heej :) Idag har min dag varit toppen, jag träffade Arianne. Jag har inte sett henne på 10 dagar det är sjukt mycket just när det gäller Arianne. Först åkte jag till min kusin Francines jobb och var där i några timmar. Älskar att vi har likadana namn så roligt när folk ropar "Francine" så svarar båda. Efter det åkte jag till Salgrenska Sjukhuset med Ariane. Hon har gjort illa fingrarna så hon skulle få nytt gips. Det var en av dem värsta minuterna i mitt liv. Hon fick så ont och  jag kände mig värdelös för jag vet inte hur jag ska bete mig. Exakt samma känsla kom upp som när min kusin födde sitt barn den 5:te juli. Men när det var klar mådde hon mycket bättre och vi gick runt i stan då var min Arianne tillbaka. Vi skratta, mobbade som vi brukar alltid göra. Älskar min Arianne, vi har alltid roligt tillsammans. Åkte hem vid 21- tiden. Nu ska jag städa mitt rum! puss <3

ÅKA TILL STAN :)

Heej! Nu ska jag åka till stan och träffa förmodligen Samir och lite senare ska jag träffa Ariane. Efter jag har varit med Ariane ska jag nog träffa mamma och tvinga henne att köpa lite kläder till mig. Haha vi får se om det går :)
Hoppas ni får en bra dag! :)

BESTÄLLT!

(jag vet att alla har dem men jag bryr mig inte!)
Hunter Boots , LOVE IT :D

NEW MOON


Nu sitter jag och kollar på twilight film #2. Jag tycker inte om filmerna men man vill ändå kolla på dem. Jag tycker att böckerna är mycket bättre. Men nu kan jag kolla på Eclipse med Hanna :) Ha det så bra!

ONSDAG

God Morgon! Onsdag idag och jag har inte planerat att göra något idag. Idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt. Imorgon ska jag nog ut och träffa mina vänner. Finns  inget mer att skriva om men ha en bra dag!

FRANCINES.BLOGG.SE

Jag heter Francine och välkommen till  min nya blogg. Jag är en vanlig 16 årig tjej som lever sitt liv. 
Jag har bloggat förut (franciine.blogg.se) men känner för att börja om på nytt. Jag kommer mest skriva om min vardag, resor och om mina vänner. Jag hoppas att ni kommer att gilla min blogg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0