En fredag jag kommer minnas- 10/9



Ledig ^^


Hellue! Idag har jag studiedag och det var verkligen skönt att få sova ut lite. Vaknade för några minuter sen, snart ska jag äta frukost. Helt tomt/ tyst i hela huset. Underbart men snart kommer dem andra. Igår köpte jag ialla fall en Canada Goose jacka. Sen mötte jag Viola och Lucia vi gick och träna efter det gick vi hem hos en kompis som heter Rebecka. Omg säger jag bara! Hon bor i min dröm lägenhet, mitt i stan också. Så vi lekte lite MTV Cribs när vi var där. Efter det åkte jag hem.  Hoppas ni har det roligt i skolan, hihi^^

TTYL

På väg till stan :)

Hellue :) Nu är skolan slut och jag är på väg till stan, ska först köpa vinterjacka det blir något mellan Canada Goose eller Svea får se ;). Sen ska jag gyma med mina kompisar, roligt som vanligt :) och imorgon är jag ledig härligt :D men vi hörs puss!

Fredag 25/9

Hejhej! =) Idag har det varit en rikigt soft dag. Först var det skola och det gick fort. Efter skolan åkte jag och mötte Miriam, Viola, Lucia, Amran och Julia. Först gick vi till Espresso House för dem ville fika. Efter en stund ringde Violas killkompis och berätta att det har öppnat en ny café i stan och det är gratis. Så självklart gick vi dit. Vi satt där i flera minuter och bara snacka. Efter det drog vi till Violas killkompis. Vi var där en stund sen drog jag hem. Nu ska jag bara kolla på lite filmer sen sova. Helgen har bara börjat :D


H&M

Poncho, 199 kr  & Skor 99 kr :D

Vill ha! :D


Party Dress

Klänning 99kr (ord 299)- Bikbok :)

Gym

Nu ska jag gå och gymma. Efter det ska jag nog shoppa lite puss på er så länge! :)

Who's That Chick- Rihanna (Prod. By Davi Guetta)


Fredag

Äntligen helg! Har inte varit i skolan så mycket denna veckan men ändå gött med helg. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag var på min gamla praktik plats och träffade min gamla handledare. Haha vi båda kunde inte stava till ordet "initativ" haha vi frågade de äldre men ingen av dem kunde, sen kollade vi lite på internet det gick inte så bra där heller. Tur så kom det en annan person som hjälpte oss. Guud vad vi skrattade! :) Efter det har jag inte gjort så mycket än att städa mitt rum och renovera lite. Nu ska jag kolla lite på film :D Puss på er!

Torsdag

Orkar inte blogga men idag blev det ingen Liseberg efter skolan utan vi gick och dansade istället. Mycket bättre! :) Skoldagen var lång men rolig nu har jag helg yeey!

Kill me?

Kan någon döda mig? Orkar inte gå till skolan imorgon men det bästa är att jag ska till Liseberg efter så det kommer nog göra min dag. Hunter boots på och regnjacka imorgon. Puss på er! :)

Allt känns som vanligt igen :)

Hejhej! Då var helgen över och allt är som vanligt igen. Idag var det skola då sen åkte jag in till stan, först gick jag runt med en kompis Josefine. Sen träffade jag Ariane, Henriket och Mariana. Vi gick för att kolla när Sverige Demokraterna skulle prata men dem kom aldrig det var sån kaos där. Vi träffade Amran, Viola och Lucia där också. Efter det drog vi in till stan. Det var så längesen vi träffades allihopa och just att Ariane är tillbaka är jätte roligt. Allt kändes som vanligt igen :) Efter allt åkte jag hem och nu ska jag plugga lite sen sova. Imorgon blir det ingen skola för min del. Ååh vad jag längtar till på torsdag för då ska jag till LISEBERG :D:D


Sweet Drems

Goo kväll:) Nu har jag kollat klart på "Mamma Mia", älskar den filmen hihi^^. Imorgon är det skola igen efter skolan blir det gymma. Jag har inte gymmat på en hel vecka dåligt start! Imorgon ska jag även börja en spec- diet ska ju till London snart så det gäller att se bra ut. Men jaja hoppas ni sover bra ikväll sweet dreams! :D

Mamma Mia


MUSIK

1) Only Girl- Rihanna
2) Hold Yuh- Gyptian
3) Just The Way You Are- Bruno Mars
4) Microphone- Darin
5) Te Amo- Rihanna
6)KnockOut- Lil Wayne ft Nicki Minaj
7)Love The Way You Lie- Eminem feat Rihanna
8) Bumpy Ride- Mohombi
9) Teach Me How To Jerk- Audio Push
10) Dot Com- New Boyz

11 September =(

World Trade Center- 2001
Anna Lindh avleds- 2003

Hold Yuh- Gyptain

Lyssna om bara om du tycker om dancehall musik :)



Fårskinnjacka

Jacka BrunJacka Brun
(från Lindex)
Snart blir du min! :D


Skola+Fika+Klubb+Carin


Jaa, igår var det fredag så jag var i skolan. Det var lite låång tråkigt men det berodde nog på vädert tror jag^^). Efter skolan träffade jag Arike, Viola, Belle, Carin, Nathalie, Lucia och Rebecka vi fikade lite i Café Vasa. Mysigt var det :). Efteråt var jag tvungen att gå för jag skulle ut. Så åkte hem fixade mig lite sen åkte jag ner till Göteborg igen. Vi var hos Ariane kusin och fixade oss för vi skulle på klubb. Vid halv 12 åkte vi hemifrån och var inne tills klockan 5. Det var såååå roligt, vi gick verkligen loss! :D Saknade bara mina vänner i min ålder. Det är bara 1 år kvar tills vi kan göra det men först måste jag fylla 17 :D. Efter att ha klubbat" åkte jag hem till Carin för att sova ( tack så mycket Carin för jag fick göra det <3<3) När jag var framme typ vid 6 satt vi och snacka lite sen somnade vi. Vid 9 åkte jag därifrån. När jag framme  somna jag direkt! :)

Nu ska jag fixa lite mat sen ska jag kolla på " Grown Ups" :)
Hoppas ni får en bra lördag! ( bilder kommer så fort jag har fått dem )

Rihannas nya låt:


Only Girl (in the world)
I november kommer hennes nya album ut, tror den kommer vara bra (som vanligt)

Goo natt!

Bild: I London
Ska inte till skolan imorgon därför är jag uppe så sent. Imorgon blir det ialla fall tandläkarbesök sen ska jag nog lite till stan och köpa ett fotoalbum. Måste lägga in mina bilder ifrån sommaren. Tycker att det är roligare att ha ett fotoalbum med dem bästa bilderna än bilderna i datorn. Nää nu är det dags och sova natti!

Gymat med Viola& Lucia

Hellue! Jag har precis varit och tränat med Lucia och Viola. Mina armar skakar så mycket så jag kan inte skriva känns det som. Snart är jag hemma i alla fall då ska rummet städas lite sen blir det lite plugg. Imorgon ska jag iaf inte till skolan så jag kan sova sent :) hoppas ni får en bra dag!

Musik


1) 2012- Jay Sean Ft Nicki Minaj
2) Liquor Love- Jason Derulo
3) Hold Yuh- Gyptain Ft Vybz
4) P.Y.T- Michael Jackson
5) Love Killer- Darin
6) Nattravn- Rasmus S
7) Kom Igen- Blistic
8) Rock That Body- Black Eyed Peas
9)Takes Time To Love- Trey Songz
10) OMG- Usher

Vampires Suck

God Morgon!
Idag är det då lördag, skulle vilja gå ut men jag har fortfarande träningsvärk så idag får jag nog stanna hemma. Igår var också hemma efter skolan. Igår var det en av dem bästa skoldagarna, ibland så älskar jag bara min klass. Jaja, nu ska ialla fall kolla på "Vampires Suck" haha den verkar rolig. Puss på er så länge!


My day

Ååh vilken dag det har varit! Först skola, kändes som en evighet idag efter skolan åkte jag och gymma. Herregud! är helt död nu. Vi körde afrikansk dans också haha tyckte att det var roligt att kolla på alla som inte kan dansa hur dem dansade. Efter det åkte jag hem nu ska jag beställa linser sen ska jag sova imorgon är det helg!  :D

Onsdag

Idag hade jag studiedag, härligt! Nu är det bara 2 dagar kvar sen helg. Idag blev det shopping med mamma, jag köpte bara två jeans leggingsar och ett gym kort så imorgon börjar jag gymma. Nu ska jag kolla lite på Cougar Town sen blir det natti! :)

Tisdag :)

Dagen började såklart med skola till halv 4. Efter skolan mötte jag upp Cornelia, Carin, Viola och Lucia. Vi var stan och käkade. Imorgon har vi studiedag så nu ska jag kolla på några filmer sen soooova till klocka 3 :D Puss!

RSS 2.0