Old Tajm- Good Tajm

Kollade igenom några gamla bilder från i mitt minneskort. Så himla härliga foton och så roligt att man tog kort på de mesta. Har man ett fiskminne som jag så kommer man inte ihåg Visst saknar den gamla goa tiden?:)
Minnen!<3

#Party # Yolo

Lyssna! Ni kommer älska den :) Med bass helst hehe :)

One Tree Hill

Ååh äntligen helg! Min morbror och min kusin var ock hälsa på oss och gick precis hem. Det va lite fredagsmys med skratt och roliga minnen man drog upp. Jätte trevligt! Fick även ett presentkort från Zara av dem:) Nu ska jag bara sitta och lata mig och kolla på One tree hill. Jag har nog aldrig kollat på den serien i ordning hehe. Hoppas ni får en fortsatt bra fredagkväll :) Hoolla!

#Studiedag

Så himla gött med studiedag idag sen har man bara fredagen sen är det helg :) Nu ska jag sätta mig och plugga sen ska jag iväg och jobba. Det va det vi hörs!

Plugg

Min söndag består inget annat än att plugga lite matte och göra några uppgifter så man ligger före planeringen:) Ha en chill söndag!


2012-01-22

Hellue! Kom hem från jobbet för en stund sen och nu sitter jag och kollar på balklänningar. Blir snart galen, jag hittar verkligen inget fint. Men nu har jag blivit tipsad om några hemsidor så ska sitta och kolla på det nu. Hoppas ni har/ haft en bra lördag! :)
Somras, me and my wife :)

Strip- Chris Brown


18/1


(London, 2012)

Heej! Ett tag sen man blogga, men nu har jag tänkt blogga igen. Det bästa med bloggen är att läsa igenom och alla bilder man lägger upp. Nu tar man inte lika många bilder längre som förut vilket jag tycker är lite tråkigt, dagarna bara passerar och man minns inget.

Idag har dagen varit bra. Det är mycket som ska göras denna terminen, dagar går så fort. Jag trodde det skulle gå långsamt eftersom man längtar till något men tvärtom. Nu är det bara imorgon kvar sen är det helg :) Ska jobba, så det blir inte så mycket fritid men det gör inget hehe. Ska sova nu!

RSS 2.0