sjuk...

Ååh har lyckat bli sjuk usch. Är ensam hemma och så måste ta hand om mig :( Har aldrig mått så dåligt som jag gör just nu, skulle shoppa idag men nix :*( Men imorgon ska jag tvinga mig själv till stan . Hoppas ni mår bra och fick en bra jul! :)

23:e december

Aah imorgon är det julafton, hihi äntligen! Idag var jag och mamma o handla lite julklappar. Skulle köpa mina högtalare till datorn idag men hon i kassan sa att dem kommer kostade mycket mindre under rean. Lika fort som hon sa det lika fort fick hon tillbaka dem. Får vänta istället tills på söndag. Efter shoppingen bjöd mamma oss på pizza så vi satt på en pizzeria och pratade lite minne om Thailand som vi var för ett år sen. Synd att vi fick stanna här detta året :( men nästa år blir det nog en varm resa, vill gärna åka tillbaka till Thaliand eller Karibien anyway..
Imorgon blir det firandet med mina kusiner, det kommer bli mysigt :D
Våran lilla gulliga julgran hahahaha
jag och min lillebror är så kreativa ibland
GOD JUL ALLIHOPA!

LOV

Äntligen lov och nu kan man få sova ut :D
På fredag är det julafton, sen på söndag blir det shooping:D
Sen nästa fredag nyår! 2011 är mitt år :D

Nyår outfit maybe?

Tycker om denna outfiten, kanske inte skorna men annars ser det jätte fint ut.
Korsetten har jag sett på H&M, byxorna i Bikbok och kavajen finns nog lite överallt.

Francine önskar sig:

Logitech Z- 523
Aaaw vad jag vill ha högtalare till min dator!

Snabba Cash

Idag köpte jag "Snabba Cash" filmen haha, vet inte varför. Så nu ska jag sitta och kolla på den. Puss god natt!

Weekend v.50


Fika med Carin :)

Carin och jag i somras <3

Idag har åkte jag inte skolan, första steget jag tog utomhus så halka jag. Då orkade jag inte gå till skolan. Jag ska in till stan snart och möta Carin och vi ska fika en stund sen ska jag möta Viola. På måndag är det sista skoldagen gött! Okej ska städa mitt rum nu sen gå ha en bra fredag! :)

Onsdag

Hellu alla söta!:)
Det var ju ett tag sen man uppdaterade men det gör inget. Det har varit mycket nu denna sista veckan, men mer väntar när vi börjar igen :(...Hade sista nationella prov idag, härligt att man kan lägga det bakom sig nu. Imorgon är det en låång skoldag men sen är det FREDAG :) Då ska vi fira min mamma som fyller år idag sen lördag blir det förmodlingen fest! Nu ska jag träna lite extra för min redovisning imorgon, ha det så bra!

Party Like A G6

Miriam och Julia :)
-Lucia, Daniel och Jag :)
- Lucia& Miram
Party like a G6

P som i Party :D

Nu blir party! Vi ska fira Betlehems födelsedag! :D Vi får se vad som händer ikväll men jag förväntar mig att det kommer bli bra . Ha en bra lördags kväll!!!

Some pics

Sweet!♥
Miriam, Lucia och Viola♥
Cornelia& Me♥

Sista dagen som 16 åring...

Jaa, idag får jag uppleva min sista dag som 16- åring. Men precis när man känner sig som alla andra 93:or ( asså 17 år) då fyller alla 18 år.. Men kan i alla fall börja tänka att det är 1 år kvar tills man fyller 18 år :D.. Ska nog fika lite med mina vänner sen fira med min familjen på restaurang :).Sen presenter mamma använder ursäkten "det är snart jul Francine du får vänta" då tänker det är MIN dag imorgon varför vänta tills julafton?! men skitsamma fick en biljett till London och shoppingpengar så ska inte leka bortskämd! Hihi men mamma fyller år nästa vecka då ska hon få samma ursäkt^^)


Nu ska jag sova i en timma sen råå plugga, det kan ni anteckna om ni vill. Jag tvingade er inte att läsa haha!
Kisses Bitches!<3
(haha sorry Hanna!<3)

2 Favoriter :)

What's my name- Rihanna feat Drake
- En av mina favorit låtar just nu, rihanna är så vacker!
Right thru me- Nicki Minaj
-Jag har aldrig tyckt om Nicki Minajs låtar, min kusin i London älskar henne och det var
bara Nicki Minajs låtar vi lyssnade på i bilen. Vet inte hur men nu älskar jag alla hennes låtar.
Lite speciell är hon :)

Hello Bitches!

Åååh, det är så mycket som händer just nu. Skolan dödar mig! Vi har tre veckor kvar och vi har jätte mycket kvar+ nationella prov i matte blää... Denna helgen ska jag bara sitta och plugga (hoppas jag!), nästa helg vill jag gå ut med mina kompisar för det är min födelsedag- helg men tror inte att det kommer ske p g a SKOLAN.. AAaahh kan sitta och skriva om detta i flera timmar men nä det är nog bättre att jag pluggar istället...
Kisses bitches!

RSS 2.0