London Billiga Shoppingplatser

London london london, älskader staden. Här slänger lite tips på platser där man kan shoppa billigt! :D
Camden Market, en av londons bästa och största marknader. Där kan man hitta allt från tv, kläder till frukt/ grönsaker. Marknaden är "öppet" hela vecka men dem säljer mycket mer saker under lördag och sändag. Under helgen är det jätte mycket folk så det gäller att vara på förmiddagen. Rekommenderas!
Primark, Londons stolthet hehe nä jag skojar bara. Primark är ett måste när man är i London. Primark- affärerna finns överallt men affären som dem flesta turisterna drar till är Primark i Oxfrood Street. Primark i Oxfrood St. är jätte stor men tyvärr är det jätte mycket folk där hela tiden. Det finns massa "små"primark affärer överallt i London. Ett måste när man är i London!
Tk Maxx, Fullsmockade butiker med både nya och utgångna kollektioner/märkes kläder till billigt pris. De säljer Hunter Boots för 400 kr som kostar 1100 kr i Sverige. Är även ett måste när man är i London!
TOPSHOP, aa alla vet vad TOPSHOP är men i London är saker lite billigare än i Sverige och dem har flera saker. Topshop i Oxfrood St rekommeneradas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0